Om oss

Renere hud og et renere liv! Vi i Cleanliving er stolt av å kunne tilby deg våre rene og økologiske favorittprodukter.

Cleanliving handler for oss om å gjøre etiske og gode valg i hverdagen. Når vi plukker ut produkter til nettbutikken vektlegger vi samspill mellom miljø og menneske. 

Alle produktene Cleanliving tilbyr, er garantert fri for ingredienser som parabener, fosfater, sulfater (SLS), nanopartikler, mikropast, benzoater og syntetisk parfyme- og fargestoffer. Når vi kjøper inn nye produkter til nettbutikken, legger vi vekt på å tilby spennende produkter fra småskalaprodusenter, hvor mest mulig er gjort "for hånd". Produktene er som oftest veganske og er aldri testet på dyr. Noen av våre produkter har flere bruksområder, som igjen bidrar til å spare både miljøet og plassen i skapet.

Produktene vi tilbyr inneholder naturlige, plantebaserte ingredienser. Vi forsøker så langt det lar seg gjøre å velge økologisk. Sluttproduktet skal være etisk & estetisk.

Har du planer om en ny start, eller ønsker å fortsette på den gode, naturlige stien, håper vi du finner inspirasjon og nye favorittprodukter her hos oss!

Vi elsker selfier og vil gjerne se din! Tagg oss gjerne i dine bilder på instagram @cleanliving_no