Frakt & levering 

Fri Frakt på alle ordre over 700,- ellers frakt kr 49,-

Dine rene og naturlige produkter blir håndtert med kjærlig hånd før pakken din sendes avgårde med Bring. Vi benytter oss av miljøvennlig, FSC sertifisert  emballasje og syrefritt silkepapir når vi pakker dine varer. Kun en sjelden gang benytter vi bobleplast, dette for å beskytte dine varer. Vi resirkulerer alt av emballasje vi mottar fra våre leverandører.

Normalt har du varene på postkontoret, eller i postkassa, 2-4 dager fra vi har mottatt din bestilling. Du kan hele veien spore pakken via ditt sporingsnummer. Så lenge pakken din får plass i postkassen blir den levert der, hvis ikke blir den levert på postkontoret. Du får da melding når pakken kan hentes. Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor/post i butikk. 

Du er hjertlig velkommen til å hente pakken din hos oss. Ønsker du å hente selv, velg alternativet- Hent selv på vårt lager. Vi tar så kontakt med deg og avtaler tidspunkt for henting. Har du tid til overs byr vi gjerne på en grønn prat og en kopp te også.