Frakt & levering 

Fri Frakt på alle ordre over 700,- ellers frakt kr 49,-

Dine rene og naturlige produkter blir håndtert med kjærlig hånd før pakken din sendes avgårde med Bring. Vi benytter oss av miljøvennlig, FSC sertifisert  emballasje og syrefritt silkepapir når vi pakker dine varer. Kun en sjelden gang benytter vi bobleplast, dette for å beskytte dine varer. Vi resirkulerer alt av emballasje vi mottar fra våre leverandører.

Fra 01.10.2017 har Bring gjort endringer i sine pakkestandarder, noe som innebærer at vi ikke lenger har sporing på våre pakker. Til gjengjeld vil de aller fleste pakker nå sendes direkte til din postkasse. Er det ikke plass i postkassen blir pakken levert hos post i butikk/ postkontor. Normalt har du varene 2-4 dager fra vi har mottatt din bestilling. Om pakken ikke får plass i postkassen, får du melding når pakken kan hentes. Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor/post i butikk. 

Du er hjertlig velkommen til å hente pakken din hos oss. Ønsker du å hente selv, velg alternativet- Hent selv på vårt lager. Vi tar så kontakt med deg og avtaler tidspunkt for henting. Har du tid til overs byr vi gjerne på en grønn prat og en kopp te også.