OM OSS

Om oss

Cleanliving handler for oss om å gjøre etiske og gode valg i hverdagen. Om å velge smartere, renere og mer bærekraftig. Våre produkter er garantert fri for ingredienser som parabener, fosfater, sulfater (SLS), nanopartikler, mikropast og syntetiske fargestoffer. Produktene vi tilbyr inneholder naturlige, plantebaserte ingredienser og ingen produkter er testet på dyr. Sluttproduktet er etisk & estetisk.

Når vi kjøper inn nye produkter til nettbutikken, legger vi vekt på å tilby spennende produkter fra småskalaprodusenter, hvor mest mulig er gjort "for hånd". Vi kjøper produkter med høyt innhold av økologiske ingredienser og mange av våre produkter er også Fair Trade sertifisert. Mange av produktene våre har flere bruksområder/multipurpose produkter noe som igjen bidrar til å spare både miljøet og plass i skapet.

Har du planer om en ny start, eller ønsker å fortsette på den gode, naturlige stien, håper vi du finner inspirasjon og nye favorittprodukter her hos oss.

Sammen gjør vi verden litt renere!

-Julie Håkonsen

Har du spørsmål angående frakt, levering eller produkteinformasjon se HER eller send oss gjerne en mail kundeservice@cleanliving.no

Psssst: Lyst til å få daglige oppdateringer fra Cleanliving? Følg oss og/eller tagg oss i dine bilder på instagram da vel @cleanliving_no